Starlite Navigation



Starlite Prime Time (Example Only)


---------------The Prime Time programs will be repeated at
---------------1 PM daily as Prime Time Daytime.

---------------*Two Programs are Specifically for the Christmas Week Only.
---------------Miracle is the first series, Santa is the second, both 60 Minutes.
---------------These Two Series will be Scheduled back to back on two nights
---------------December 23rd / 24th at 7 PM (Santa) and 8 PM (Miracle).



---------------Sunday

---------------7:00 - Showcase - Variety (60 Min.)
---------------7:30 - ---------------"---------------"
---------------8:00 - New Celebrity Roasts - Comedy (60 Min.)
---------------8:30 - ---------------"---------------"
---------------9:00 - Syndicated Programming (60 Min.)
---------------9:30 - ---------------"---------------"

---------------Monday

---------------7:00 - The Late Bobby James - Comedy
---------------7:30 - Sara - Comedy
---------------8:00 - Dayna & Dani - Comedy
---------------8:30 - Black And White - Comedy
---------------9:00 - Patch Adams - Comedy (60 Min.)
---------------9:30 - ---------------"-------------"

---------------Tuesday

---------------7:00 - Hawaii Sun - Comedy/Drama (60 Min.)
---------------7:30 - ---------------"---------------"
---------------8:00 - Batman - Crime Drama (60 Min.)
---------------8:30 - ---------------"---------------"
---------------9:00 - Presumed Dead - Crime Drama (60 Min.)
---------------9:30 - ---------------"---------------"

---------------Wednesday

---------------7:00 - Starting Over - Comedy/Drama
---------------7:30 - Two Of Us - Comedy/Drama
---------------8:00 - Athena - Drama (60 Min.)
---------------8:30 - ---------------"---------------"
---------------9:00 - Oceanview - Drama (60 Min.)
---------------9:30 - ---------------"---------------"

---------------Thursday

---------------7:00 - The Funniest Man On Earth - Comedy
---------------7:30 - Cooper - Comedy
---------------8:00 - Utopia One - SciFi (60 Min.)
---------------8:30 - ---------------"---------------"
---------------9:00 - Present Future - SciFi (60 Min.)
---------------9:30 - ---------------"---------------"

---------------Friday

---------------7:00 - The Conways - Comedy
---------------7:30 - New Beginnings - Comedy
---------------8:00 - Strange Magic - Comedy
---------------8:30 - All Together Now - Comedy
---------------9:00 - Men In Black - SciFi/Comedy (60 Min.)
---------------9:30 - ---------------"---------------"

---------------Saturday

---------------7:00 - Super Plinko - Game (60 Min.)
---------------7:30 - ---------------"---------------"
---------------8:00 - The Rabbit Hole - Game (60 Min.)
---------------8:30 - ---------------"---------------"
---------------9:00 - Galaxy - SciFi (60 Min.)
---------------9:30 - ---------------"---------------"



© Copyright 2018 Starlite TV StarliteTV.com 2018 Starlite Entertainments StarliteEntertainments.com